Păcatele lui Dunca, spălate cu sacrificiul vicepreședinților

Marius Isac și Ovidiu Rădoi, vicepreședinții Consiliului Județean Caraș-Severin

După ce a pierdut majoritatea în Consiliul Județean, Romeo Dunca le cere acum vicepreședinților să aibă demnitate și unul dintre ei să cedeze locul.

Faptul că ședințele de Consiliu Județean sunt lipsite de conținut și scandalurile sunt singurele certitudini nu mai este un secret. De vină pentru asta este oricine altcineva, dar nu președintele forului, cel care ar trebui să medieze problemele și să aibă argumente solide la orice proiect prezentat. Romeo Dunca arată cu degetul spre PSD, spre Ion Mocioalcă, spre Ionuț Popovici, spre oamenii simpli ai județului care vin în Consiliu să își spună oful (aduși, bineînțeles, tot de personajele amintite anterior, nu de faptul că au ajuns la capătul răbdării).

Strâns cu ușa după ce a pierdut majoritatea, trei dintre colegii săi de partid renunțând să-i mai susțină proiectele, Romeo Dunca se vede nevoit să-și calce pe orgoliu. Doar că nu calcă pe al lui, ci pe cel al vicepreședinților. Ca să refacă majoritatea în Consiliul Județean, Dunca vrea ca fie Marius Isac, fie Ovidiu Rădoi să renunțe la funcție, astfel încât postul vacantat să revină unui membru PMP, partid pe care acum pare să-l simpatizeze.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„PMP se poate elibera de acest blestem care înseamnă alianța nefirească pe care o are cu PSD la nivelul județului nostru. Azi, această adiere benefică o simțim și schimbarea poate să se întâmple la următoarea ședință. Rămâne ca noi, cei din PNL, să ne ridicam la nevoile momentului, iar prin aceasta să servim dorința electoratului care ne-a dat 17 fotolii în CJ. E nevoie ca unul din cei doi vicepreședinți liberali să demisioneze până la ședința de la sfârșit de august. Îi rog pe această cale pe cei doi să vină cu aceasta inițiativă, iar noi, la Biroul Politic Județean, să alegem care dintre cei doi va avea onoarea de a îndrepta lucrurile și de a compensa prin propriul sacrificiu mizeria trădării celorlalți trei consilieri care au arătat lipsă de caracter.”, spune Romeo Dunca.

Așadar, onoare trebuie să aibă tot ceilalți. Doi vicepreședinți care, în puținele dialoguri purtate cu opoziția, au dat dovadă de înțelegere, au prezentat argumente și întotdeauna și-au măsurat cuvintele. Tot cei doi trebuie acum să se sacrifice și să nu ducă o „luptă penibilă” pentru scaun, le transmite public Romeo Dunca. „Napoleon Bonaparte spunea că de la sublim la ridicol nu e decât un pas. La noi acest lucru se va vedea în zilele următoare. O demisie onorabilă, înțeleasă ca spirit de sacrificiu în numele dorinței cetățeanului cărăşean care a votat majoritate PNL la CJ, sau penibilul luptei pentru un scaun, însoțit de justificările goale de conținut.”

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/