Oțelu Roșu se mândrește cu un iluminat festiv ca în micile orașe europene

Sărbătorile de Crăciun vin cu foarte multă lumină pe străzile din orașul de pe Valea Bistrei. Și asta pentru că de la an la an administrația publică din Oțelu Roșu a investit de la bugetul local sume importante pentru extinderea iluminatului festiv de sărbători.

Potrivit primarului Luca Mălăiescu, pe lângă centrul urbei, și cartierele orașului au fost iluminate festiv de sărbători. „Din 2012, de când sunt eu primar am aprobat o hotărâre de Consiliu Local prin care alocăm în fiecare an suma de 30.000 de lei pentru iluminatul festiv. Și iată că, deși suma nu a fost mare în fiecare an, noi am reușit să investim în 5 ani câte puțin, ca să ajungem să avem ceea ce vedeți azi. În centrul orașului se observă cel mai bine, dar și pe întreg traseul Drumului Național sunt lumini și vorbim de 5 km de drum. De asemenea, cartierele Libertății, Constructorilor, Rozelor, Gai, Mal, Cireșa, sunt toate iluminate de sărbători. Am acoperit cât de cât și cartierele mărginașe, astfel încât cetățenii orașului să simtă febra sărbătorilor și în zona unde locuiesc, nu neapărat să vină în centrul civic. Dar să știți că seară de seară în centru se adună părinți și bunici cu copii pentru că avem tot felul de figurine luminoase, care atrag copiii și care sunt foarte apreciate de oțelari”, spune primarul orașului Luca Mălăiescu.

 

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Anul viitor, edilul orașului va pregăti și un mic târg de Crăciun pentru oțelari. „Chiar dacă de doi îmi doresc să avem și noi un mic târg de Crăciun, ne vom pregăti pentru anul viitor. Vom achiziționa acele căsuțe din lemn din vara viitoare și le vom închiria comercianților în centrul civic”, a mai adăugat Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/