Oțelu Roșu, primul oraș din vestul țării cu toate străzile asfaltate

Sume noi de bani ajung la Oțelu Roșu pentru modernizarea infrastructurii rutiere. Primarul Mălăiescu pune la punct și ultimele străzi neasfaltate din oraș.

Nicio stradă fără asfalt și niciun trotuar nepavat până la final de mandat. Aceasta este dorința primarului din Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, căruia i-a fost aprobat și cel de-al doilea proiect depus spre finanțare la Ministerul Dezvoltării, pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Cu o valoare de 1,5 milioane euro, proiectul vizează modernizarea străzilor Mihai Eminescu, Oțelarilor, Baia (sectoarele II, III, IV și V), și Viitorului (tronson I).

Acesta este cel de-al doilea proiect câștigat de administrația din Oțelu Roșu pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, după cel din luna august. La vremea respectivă, Mălăiescu a semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru un proiect de 3,5 milioane de euro care cuprinde asfaltarea a opt străzi (Viitorului, Crișan, Scărișoara, Cireșului, 1 Mai, Câmpului, Aurel Vlaicu, Gheorghe Doja), și drumului comunal care duce spre cartierul Mal. De asemenea, prin același proiect vor mai fi pavate trotuarele și modernizate rigole.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Este cel de-al doilea proiect aprobat după cel din vară, de 3,5 milioane de euro. Valoarea acestuia este de 1,5 milioane de euro și este tot pentru modernizarea infrastructurii. La începutul lunii ianuarie demarăm licitația pentru ambele proiecte, cu speranța că, în primăvara anului viitor, să ne apucăm și de lucru. Până la sfârșitul mandatului îmi doresc foarte mult să implementez cele două proiecte pe «Anghel Saligny» pentru ca Oțelu Roșu să devină primul oraș din vestul României cu toate străzile asfaltate și trotuarele pavate”, a declarat primarul orașului de pe Valea Bistrei.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/