Organizația Salvați Copiii caută asistenți sociali pentru asistarea refugiaților ucraineni

salvati copiii alaturi de copiii refugiati

Echipa Salvați Copiii caută asistenți sociali dedicați pentru asistarea copiilor ucraineni refugiați și a părinților sau însoțitorilor acestora.

Activitatea se va desfășura în punctele de lucru și centrele din județul Suceava, Vama Siret, Tabăra Stadion Siret, Punct de lucru Rădăuți, Suceava, precum și în Galați, Tulcea, Isaccea, București sau județul Maramureș – Șomcuța Mare, Baia Mare și Sighetu Marmației.

publicitate online in ziar Express de Banat

„Vei lucra alături de o echipă de specialiști: experți în dezvoltarea și implementarea de programe de acompaniere și integrare a migranților, psihologi, juriști, interpreți, voluntari”, transmit reprezentanții Organizației Salvați Copiii.

Responsabilități:

Identificarea beneficiarilor aflați în tranzit care au nevoie de asistență de urgență, suport emoțional, social, juridic.

Efectuarea evaluărilor inițiale și orientarea beneficiarilor, în funcție de nevoile identificate, spre serviciile specializate rezolvării nevoilor persoanei aflate în situație de risc.

Colaborarea cu experții Salvați Copiii, cu voluntarii organizației, cu reprezentanții autorităților și organizațiilor partenere în vederea identificării și implementării celor mai potrivite soluții care să răspundă nevoilor beneficiarilor.

Informarea beneficiarilor cu privire la drepturile și responsabilitățile lor și acompanierea acestora în vederea accesării serviciilor la care au dreptul.

Documentarea intervențiilor.

Centralizarea informațiilor referitoare la numărul persoanelor asistate și a tipul de asistență acordată.

Ești candidatul ideal dacă:

Ești absolvent/ă de științe sociale.

Ai experiență de lucru cu copii.

Ești disponibil/ă pentru deplasări și lucru în week-end.

Ești o persoană orientate către soluții.

Ai spirit de echipă.

Constituie avantaje:

Cunoașterea limbii ucrainene sau ruse.

Deținerea de permis categoria B.

„Lucrând cu Salvați Copiii arată că ai un interes real în a contribui la starea de bine a copiilor și producerea schimbărilor imediate și de durată în viața acestora. Totodată, arată că ești pregătit/ă să faci față provocărilor, că te poți adaptă, că îți place să înveți și vrei ca munca ta să aibă impact”, au mai transmis reprezentanții Salvați Copiii.

Cei care doresc să se înscrie pot trimite un CV, însoțit de scrisoare de intenție, până pe data de 4 aprilie 2022, la adresa lavinia.varodi@salvaticopiii.ro.

Doar candidații selectați vor fi contactați.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/