Organigramă nouă la CJT, din 2023. Proiectul, lansat în dezbatere publică

cjt

A fost publicat proiectul de hotărâre referitor la aprobarea structurii organizatorice și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș. Administrația județeană se va reorganiza și în perspectiva TM2023. 

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională proiectul de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Timiș.

Conform documentației, în urma analizelor făcute cu privire la activitățile desfășurate de direcțiile, serviciile, birourile şi compartimentele din cadrul aparatului de specialitate al CJT, autoritățile au constatat necesitatea reorganizării, având ca obiectiv redimensionarea corectă și concretă a atribuțiilor fiecărei entități funcționale, atribuții repartizate pe un număr corespunzător de posturi cu nivel de complexitate și responsabilitate optimizat.

Totodată, luând în considerare lansarea, în următorul an, a mai multor apeluri de depunere de cereri în cadrul programelor de finanțare, precum și contractarea și implementarea a noi proiecte, se impune o atenție asupra structurii de personal, mai spun reprezentanții CJT. Se are, de asemenea, în vedere și perspectiva anului 2023, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș.