Ordin de protecție pentru martorul-cheie în cazul crimei din pădurea de la Secu! Asasinul e liber!

Trei săptămâni au trecut de când trupul neînsuflețit al Anei Suru (foto) a fost descoperit în pădurea de la Secu, dar criminalul, pentru că orice altă variantă a fost exclusă de medicul legist, e încă în libertate! 

Călin Blidariu, fratele tinerei, și familia acestora, așteaptă cu sufletul la gură rezultatele probelor ADN. Acestea ar putea cântări decisiv în aflarea adevărului. Până atunci, Călin, omul care a răspuns celor mai multe întrebări puse de anchetatori în acest caz, se vede obligat să stea departe de iubita sa, Raluca Pârvu. Urmare a unei solicitări formulate prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, aceasta a obținut din partea instanței ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni. Practic, Călin nu are voie să se apropie de iubita lui în tot acest timp. Deși anunțase că va contesta decizia Judecătoriei Reșița, bărbatul s-a  răzgândit după ce a discutat cu Cosmin Bolosin, avocatul plătit de familie pentru a se asigura că moartea Anei nu va rămâne o enigmă. Călin Blidariu s-a împăcat cu ideea că nu-și va vedea iubita timp de jumătate de an, deși, spune el, Raluca nu ar avea realmente vreo temere în a sta în preajma lui. Incidentul de la mijlocul lunii martie, în urma căruia tânăra s-a ales cu mâna ruptă, a fost un banal accident, a explicat Călin într-un interviu pentru expressdebanat.ro.

Medic veterinar, Raluca Pârvu joacă rolul de martor-cheie în dosarul crimei din pădurea de la Secu și asta pentru că l-a însotit pe Călin aproape în permanență din momentul dispariției surorii sale.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

 

banner 970 x 250