Orbit de gelozie, și-a snopit în bătaie fosta iubită

Femeie agresată de fostul concubin la Caransebeș.
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

O femeie de 29 de ani a fost bătută crunt de fostul său iubit și ținută sechestrată mai multe zile în locuința bărbatului din Caransebeș.

Coșmarul femeii a început marțea trecută, atunci când a mers în vizită la fostul ei concubin, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Caransebeș. Cei doi au avut o relație de aproximativ 3 luni. La un moment dat, pe fondul geloziei, bărbatul ar fi agresat-o fizic. Femeia ar fi reușit să iasă din locuința acestuia în dimineața zilei de vineri și a fugit la domiciliul părinților din localitatea Prisaca.

Tot vineri, în jurul orei 6.00, au fost anunțați și polițiștii din Caransebeș cu privire la incident. Aceștia s-au deplasat în localitatea Prisaca unde au identificat-o pe femeia de 29 de ani, care prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului și al picioarelor. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată cu ambulanța la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, în urma căreia au fost ridicate mai multe probe.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Ieri, 3 septembrie, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 43 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Agresorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri legale.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/