Opriţa schimbă primul 11. Bălu mută şi el!

Ambele reprezentante ale Caraş-Severinului în Liga a II-a de fotbal au debutat cu dreptul în actuala ediţie de campionat, iar fanii din Valea Domanului, dar şi gugulanii îşi pun mari speranţe în favoriţi şi în meciurile de astăzi.

La revenirea în eşalonul secund după o absenţă de trei decenii, FC Caransebeş a trecut la limită în runda inaugurală de Olimpia Satu Mare, iar acum se deplasează la Slatina, pentru întâlnirea cu FC Olt. Antrenorul caransebeşenilor, Sorin Bălu, este optimist înaintea confruntării cu oltenii, în ciuda faptului că nu va putea conta pe trei jucători importanţi, titulari în primul joc.

Dacă Bălu e forţat să schimbe echipa învingătoare, omologul său din Valea Domanului, Daniel Opriţa, o face pentru că a fost nemulţumit de ceea ce a văzut la unii dintre elevii săi în prima etapă, când Metalul a câştigat pe final, 2-1, la Fortuna Câmpina. Astăzi, în Valea Domanului, rosso-nerii primesc vizita unui alt adversar mai slab cotat al seriei, Şoimii Pâncota, şi fanii nu pot concepe alt rezultat decât victoria.

În runda a doua, tot de la ora 11 se mai joacă meciurile: CSM Râmnicu Vâlcea – CS Mioveni şi FC Bihor Oradea – Fortuna Câmpina. Partida ACS Poli Timişoara – Unirea Târlungeni s-a disputat ieri, scor 1-0.