Oportunități de carieră pentru studenți, la Career Days UVT

uvt

La Universitatea de Vest va avea loc, în 29 și 30 martie, o nouă ediție a Career Days. Studenții vor putea interacționa cu reprezentanții din peste de 30 de companii. 

Deschiderea oficială a programului zilelor „Career Days UVT 2023” va avea loc miercuri, în 29 martie, de la ora 9.30, în holul principal de la parterul sediului UVT (V. Pârvan nr. 4). Vor participa reprezentanți din peste 30 de companii din diverse domenii: automotive, business process operation, consultanță fiscală, audit, telecom, itc, servicii, sănătate, dezvoltare software, retail, producție sau servicii financiare.

„Cu prilejul contactelor și parteneriatelor pe care UVT le-a stabilit cu marile companii angajatoare din regiunea de vest, am aflat că studenții și absolvenții UVT sunt printre cei mai bine cotați candidați dintre cei ce își doresc să câștige posturile pentru care sunt organizate sesiuni de recrutare, un factor strategic care a determinat, și în acest an, o participare semnificativă a companiilor la evenimentul dedicat de UVT pentru dezvoltarea carierei. Vă așteptăm în 29 și 30 martie în spațiile pe care UVT le-a dedicat evenimentului, unde toți studenții își vor găsi oportunități și opțiuni bune pentru viitoarele lor cariere.”, a transmis Marilen Pirtea, rectorul UVT.

1000x100 casa brutarului

Zilele Carierei se vor desfășura între 29 și 30 martie, între orele 9.30 – 16.30.