Omul de afaceri Cristian Rusu, noul președinte interimar al PNL Dumbrăvița: „Îmi doresc să construim o echipă care să livreze performanțe pentru localitate”

foto pnl dumbravita nica rusu
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Ziua de vineri, 27 ianuarie a.c., a adus un nou început pentru Dumbrăvița liberală, un suflu nou și un nou sediu, inaugurat în Dumbrăvița, pe strada Conac, nr. 21.

La evenimentul inaugural al noului sediu au participat Alin Nica, președintele PNL Timiș, Dănuț Groza, secretarul general PNL Timiș, Cosmin Tabără, președintele organizației PNL Timișoara. Au fost prezenți, de asemenea, parlamentari ai PNL Timiș: Cosmin Șandru, Marilen Pirtea și Ben-Oni Ardelean. Au onorat cu prezența și reprezentanți ai principalilor competitori politici locali de la USR, PSD, UDMR și Pro România.

Președintele PNL Timiș și al CJ Timiș, Alin Nica, a asigurat în cuvântul său sprijinul pe care administrația județeană îl acordă organizației Dumbrăvița a PNL și a subliniat importanța deschiderii către comunitate pe care organizația, în frunte cu noua sa conducere, și-o propune:

„Partidul Național Liberal ia în serios munca în folosul comunității și pregătim o echipă imbatabilă pentru alegerile din 2024. De aceea, acest sediu, care sperăm să fie neîncăpător în perioada următoare, este locul în care membrii Partidului Național Liberal, simpatizanți ai PNL și cetățenii din Dumbrăvița pot să vină să discute și să dezbată problemele și cum văd ei viitorul acestei localități în care trăiesc. Sigur, până în 2024 mai este un an și jumătate. Noi avem în această perioadă misiunea de a identifica cei mai buni candidați, oamenii cei mai buni care să lupte pentru interesele locuitorilor din comuna Dumbrăvița și folosim acest interval de timp să dezbatem subiectele de interes local și dezbătând aceste subiecte de interes local, să formulăm platforma noastră program cu care vom veni în fața cetățenilor în 2024”.

 Dumbrăvița are nevoie de un plan nou, cu implicarea întregii comunități

1000x100 (4)

Președintele interimar al PNL Dumbrăvița, omul de afaceri Cristian Rusu, și-a expus motivele pentru care a decis să intre în politică, precum și viziunea și obiectivele politice și administrative pe care le are în vedere pentru Dumbrăvița:

„Trăiesc în Dumbrăvița de 25 de ani și n-am putut să nu constat în tot acest timp niște goluri, niște lucruri care, din punctul meu de vedere, nu funcționează cum trebuie, mai ales în aspecte în care eu am făcut performanță în business. (…) Intrarea mea în politică a fost mai degrabă o decizie civică decât una politică. Eu, ca om care am făcut până acum doar business, cred în lucrul ăsta: că putem să facem o echipă care să ne ducă pe toți în zona asta de a da cât mai mult și de a crea performanțe pentru localitate.  La asta cred că mă pricep destul de bine, chiar foarte bine. Este foarte important să reușim împreună să facem ceea ce astăzi lipsește. Și lipsesc multe. Așa că ce vreau în primul rând este să ne punem cu toții în slujba cetățeanului și în slujba acestei comune. (…) Sigur că o poziție politică, cum este cea de primar, îți dă în plus o putere reală de a schimba lucrurile. Cred că pot să aduc valoare adăugată acestei localități. Însă ce vă pot spune acum cu siguranță este că, dacă aș fi primar, aș fi un primar eminamente pro-business! Trebuie să facem diferența între investițiile și viziunea reală care stau la baza dezvoltării unei comunități și lucrurile mărunte, cu iz electoral, de gen străzi, străduțe și bitum turnat aiurea pe străzi care dispare după prima ploaie mai serioasă”.

În ce privește viziunea de dezvoltare pe care o are pentru Dumbrăvița, președintele PNL Dumbrăvița Cristian Rusu a prezentat lucrurile dintr-o perspectivă eficientă, managerială, inspirată din experiența de succes în afaceri acumulată în decursul multor ani:

„Pentru investiții serioase este esențială accesarea banilor existenți pe piață, atragerea fondurilor europene nerambursabile. Doar cu investiții consistente putem suplini multele neajunsuri din zona de infrastructură pe care comuna le are în acest moment. Vom deveni astfel mult mai atractivi pentru investiții si vom avea în bugetul Primăriei mult mai mulți bani pentru a răspunde nevoilor de acum ale dumbrăvițenilor. Pentru că Dumbrăvița are nevoi de dezvoltare de secol XXI, de aplicare a unei strategii, a unei viziuni noi, a unui plan nou, împreună cu toți vecinii noștri, cu întreaga comunitate”!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/