Omer Radovancovici, prințul porno de pe Clisura Dunării, arestat 30 de zile!

radovancovici omer retinut pentru proxenetism

Tribunalul Caraș-Severin i-a arestat preventiv pe fostul primar al comunei Pojejena și pe amanta acestuia pentru o pleiadă de infracțiuni din sfera proxenetismului!

Judecătorul de drepturi și libertăți a admis doar în parte propunerea DIICOT Caraş-Severin privind arestarea preventivă a inculpaților Omer Radovancovici și Iasmina Lavinia Dragomir. În cazul Prințului Clisurii, Tribunalul a admis propunerea de arestare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, constituirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii unor fapte grave din sfera infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pe o durată de 30 zile. A respins însă propunerea Ministerului Public privind arestarea preventivă a inculpatului Radovancovici sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu minor, corupere sexuală a minorilor și uz de armă fără drept.

Arestarea preventivă a inculpatei Iasmina Lavinia Dragomir, amanta prințului, s-a dispus sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori şi trafic de persoane. Judecătorul de drepturi și libertăți a respins propunerea privind arestarea preventivă a inculpatei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

dacus 05 iulie 2024

Cei doi inculpați au dreptul legal la contestație.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/