UPDATE: Omer a avut dreptate, Reşiţa tremură!

explo 1000x200

HC Caraş-Severin are toate şansele să meargă în eşalonul secund şi asta nu neapărat numai din cauza echipei lui Aihan Omer.

 

UPDATE

CS U Suceava a învins HC Caraş-Severin cu scorul de 24-23 după ce, la pauză, elevii lui Aihan Omer conduceau cu 14-10.

Antrenorul Reşiţei a anticipat exact tragerea la sorţi a meciurilor în urma cărora se vor desemna cele două echipe care retrogradează din Liga Naţională. Omer era convins că HC Caraş-Severin va începe cu o deplasare lungă, la Suceava, care să vină imediat după meciurile foarte tari cu Poli Timişoara. Exact aşa s-a şi întâmplat, astăzi, de la ora 17, Rohozneanu şi ai lui jucând cu CS U Suceava.

Un eşec în Moldova ar compromite din start şansele Reşiţei de a rămâne pe harta Ligii Naţionale şi asta pentru că a treia echipă angrenată în această luptă, CSM Bucureşti, are un proiect grandios pentru următorii ani, şi federaţia are toate motivele să-i protejeze pe cei puternici. Reşiţa nu mai e privită de mult ca o echipă mare şi puternică din punct de vedere financiar, iar asta s-a văzut în fiecare prestaţie a arbitrilor la meciurile importante. Auhan Omer şi băieţii săi nu au voie însă să se gândească la astfel de lucruri, ci să dea totul pe teren şi să demonstreze că-şi merită locul în prima ligă.