OFICIAL. Felix Borcean este o opțiune pentru PSD la Primăria Caransebeș!

untitled design set 970x90 px

Aflat cu bagajele la ușa PNL după ce conflictul cu Marcel Vela a ajuns la un nivel iremediabil, Felix Borcean e invitat să-l urmeze pe Adrian Torma în PSD. Invitația vine chiar de la liderul social-democraților cărășeni, Luminița Jivan!

PSD nu s-a ridicat în Caraș-Severin mult deasupra mediei naționale a partidului la europarlamentare, timpul a fost scurt pentru ceva spectaculos la prezidențialele din noiembrie, dar la localele și parlamentarele de anul viitor Luminița Jivan urmărește să coloreze în roșu harta județului. Iar pentru asta a pregătit o listă întreagă de transferuri-surpriză. Pe această listă s-ar putea afla și actualul primar al Caransebeșului, Felix Borcean. Deocamdată, liberal! 

„În politică nu spui niciodată «niciodată». Lucrurile se întâmplă. Îmi doresc oameni tineri, oameni de valoare, oameni competenți, așa este. Felix Borcean este un tânăr de valoare, un tânăr care își dorește să schimbe lucrurile.”, a comentat Luminița Jivan, care a dat de înțeles că îi pregătește și alte lovituri lui Marcel Vela.