Oferta unei cariere militare, prezentată la Caransebeș

Oportunitatea unui viitor în domeniul militar urmează să fie expusă tuturor celor interesați (îndeosebi elevilor claselor a XI-a și a XII-a), în cadrul unei acțiuni de promovare a ofertei educaționale a instituțiilor militare de învățământ din subordinea Statului Major al Forțelor Aeriene.


Cercul Militar Caransebeș va găzdui prezentarea perspectivei tinerilor, joi, 13 decembrie, acțiune demarată de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Centrul Militar Județean Caraș-Severin, dar și cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin.

La această inițiativă vor lua parte ofițerii, studenții, dar și elevii din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” alături de cei ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Aeriene, unde-și vor prezenta instituțiile. Rolul recrutorilor din cadrul Centrului Militar Județean Caraș-Severin fiind acela de a le expune, celor prezenți, criteriile și perioadele de recrutare. În plus, tot aici, vor fi discutate atât probele de selecție, cât și cele de admitere.

Nu uitați! Acțiunea desfășurată de către instituțiile menționate va avea loc în data de 13 decembrie 2018, la Cercul Militar Caransebeș, în intervalul orar 11:00-13:00.

upt 1000x100