Obiectivul e Liga 1! Altfel, Dan Alexa nu ar fi venit în Valea Domanului!

Lideri ai clasamentului în Liga 3, fără înfrângere, rosso-nerii au garantat sprijinul municipalității pentru promovare, care reprezintă însă doar un obiectiv intermediar.

CSM Reșița e obligată să revină în elita fotbalului românesc în doi, maximum trei ani, altfel riscă să-și fi ratat și ultima șansă de a ieși din mediocritate. În Valea Domanului s-au consumat deja de la bugetul public sume amețitoare în ultimul deceniu pentru un fotbal de doi bani și pentru foarte mult circ și scandal. Primarul Nelu Popa a fost pe punctul de a pune lacătul pe stadion la un moment dat, dar într-un final s-a lăsat înduplecat și a mai acordat o șansă. O șansă pe care o joacă în prezent echipa lui Dan Alexa.

„Promisiunea mea a fost să-i sprijin să promoveze în Liga 1 pentru că altfel Dan Alexa nu s-ar fi încurcat cu noi. Momentan sunt neînvinși în Liga 3. O să avem baraj și sper să promovăm în Liga 2 și mai departe ne ținem de plan.”, a spus primarul Reșiței pentru expressdebanat.ro.

Parcursul bun al echipei din acest sezon competițional și șansele reale de revenire în Liga 2 au făcut ca și demersurile pentru modernizarea Stadionului „Mircea Chivu” să continue. „Stadionul a fost depus la Compania Națională de Investiții pentru finanțare, ni s-a solicitat actualizarea studiului de fezabilitate. Am făcut-o, Cristi Bobar s-a dus la București cu actualizarea făcută. Sper să găsim resurse de finanțare.”, a mai spus Nelu Popa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/