Oamenii de afaceri din Reșița, amendați aspru. Polițiștii locali spun „stop” construcțiilor ilegale!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Controalele făcute pe raza municipiului de polițiști i-au cam supărat pe micii investitori din oraș, după ce aceștia au fost sancționați că au încălcat legea locală. Nici persoanele fizice nu au scăpat de procesele-verbale de contravenție.

În urma verificărilor privind respectarea prevederilor legate de urbanism, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 4.000 de lei. Vizați au fost patru reșițeni, care au făcut diverse lucrări fără a deţine autorizaţie de construire. Din același motiv, alte sancțiuni, în valoare de 4.500 de lei au „ars” bugetul la două societăţi comerciale.

„Lucrările executate au vizat desfiinţarea unor pereţi interiori în apartamente sau recompartimentarea spaţiilor, schimbarea destinaţiei spaţiilor şi amplasarea de reclame luminoase pe faţada clădirilor, fără autorizaţii”, a spus Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al administrației publice locale.

21.000 de lei pentru afișaj ilegal

promovare banner maxagro Muzeul TM

Poliţiştii locali au făcut și controale privind afişajul stradal la nivelul municipiului. Au constatat că au fost afişate anunţuri în alte locuri decât cele autorizate de Primăria Municipiului Reşiţa, drept care au aplicat sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile legii locale, adoptate în legislativul reșițean. Ca măsură complementară s-a dispus dezlipirea afişelor în termen de 5 zile de la data comunicării procesului-verbal de contravenţie.

„În această situaţie se află opt persoane juridice – societăţi comerciale şi 2 persoane fizice din Reşiţa, iar valoarea totală a amenzilor este de 21.200 lei”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/