Oameni importanți ai orașului, vedete, presa și bloggeri cunoscuți vor face „safari” prin jungla modei propusă de Timișoara Fashion Week!

1000x100 (1)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Catalin Botezatu, 15 designeri de top din Romania și designeri internaționali, își vor etala colecțiile la cel mai mare show de modă din vestul țării.

Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, reunește, pentru o zi, 30 de modele din întreaga țară, colecții spectaculoase ale unor designeri consacrați și bloggeri de reunume.

Ediția a cincea va avea ca tematică jungla, sub denumirea generica „Jungle Vibes”, și promite să fie un show atipic cu șerpi și alte animale exotice. Organizatorii doresc să aducă o gură de aer proaspat și un verde frumos, într-o societate suprasaturată de clădiri. În atenția publicului masculin, cu o colecție îndrăzneață de Urban Jungle, Timișoara Fashion Week aduce pe podium brandul spaniol de renume internațional, „Felix Ramiro”.

expressheadergeneral (1)
expresb 1000x100
celtic transilvania 1000x100px

Pe parcursul a doua ore, publicul se va putea delecta cu creațiile spectaculoase ale brandului croat Gemelli, ale tânărului creator de modă Pif Stefano, Aura Dumitru, Ioana Calin, si ale altor nume cu rezonanță din moda românească. De asemenea, de la eveniment nu va putea lipsi nici cel mai bun MC, Cosmina Păsărin.

1000 x 200 gif