Oameni #altfel pentru Banat, oameni #altfel pentru România!

Andrei Plujar, candidatul USR-PLUS pentru Camera Deputaților, laudă schimbarea de la nivelul conducerilor județene și locale din Banat, în contextul semnării acordului de parteneriat pentru implementarea a cinci proiecte de infrastructură mare.

„Schimbarea oamenilor politici vechi cu oameni #altfel la conducerea celor două județe, Timiș, Caraș-Severin și în municipiile reședință de județ, Timișoara și Reșița, este un câștig evident pentru cetățenii întregii regiuni. Prima punte importantă, solidă, a fost ridicată chiar de 1 decembrie prin protocolul semnat la Timișoara între cele patru instituții, un protocol care deja înseamnă proiecte concrete!”, spune Andrei Plujar.

Candidatul Alianței USR-PLUS la Camera Deputaților este convins că și la nivel parlamentar oamenii politici din noua generație vor fi capabili să aibă aceeași deschidere, să vadă interesul general al Banatului multicultural, să vadă nevoile de înnoire a legăturilor dintre cele două județe din punct de vedere al educației, turismului sau infrastructurii și că „vor pune acest lucru mai presus de orgoliile politice și luptele pentru putere care au dominat atâta timp clasa politică românească”.

„Mulțumesc, #DominicFritz, pentru primire, mulțumesc colegilor din Timiș pentru tot sprijinul! Împreună facem România #altfel!”, a completat Andrei Plujar.(E)