O toamnă de poveste pe malul Mării Negre. Nu rata oferta celor de la Bacolux Koralio din Eforie Nord!

bacolux koralio

Încă nu ați plecat în concediu și sunteți cu gândul tot la mare? Cel mai nou complex hotelier deschis în Eforie Nord, Bacolux Koralio vă așteaptă cu oferta Semptember Waves.

Încă este timp pentru mare, încă este timp pentru plajă, apă și mult soare. Și ce dacă toamna ne bate la ușă și zilele sunt tot mai scurte? Atâta timp cât marea este prietenoasă, locația de vis și încă ne bucurăm de vacanța mare, este cazul să nu mai stați pe gânduri, să vă faceți bagajele, iar destinația să vă fie Marea Neagră.

September Waves este o ofertă destinată oaspeților Bacolux Koralio și se aplică sejururilor de 2 – 6 nopți, în perioada 2 – 18 septembrie, 2022.

Toamna aceasta este plină de surprize pentru cei care vor să prelungească vacanța, iar la Bacolux Koralio vă puteți rezerva un sejur de minimum două nopți și puteți beneficia de tarife speciale. Se poate rezerva la numărul de telefon: 0371 057 070 sau pe www. koralioresort.ro. De asemenea, plata se poate face și cu ajutorul tichetelor de vacanță.

koralio 555

Un resort de 4 stele, all-inclusive, deschis anul acesta pe malul Mării Negre, după alți 28 de ani de activitate ai grupului Bacolux, încununați cu succes, unitatea hotelieră este perla șlefuită și readusă la viață, la cele mai înalte standarde.

expresb 1000x100

koralio 444444

Fostul hotel Hefaistos de două stele a fost preluat de doi tineri antreprenori, cei care au investit nu mai puțin de 7 milioane de euro în locația cu spații mici, acum optimizate la maximum și reutilate. Complexul, deschis până în septembrie inclusiv, se laudă cu o investiție și cu un design ce corespunde celor mai exigente standarde din domeniul HoReCa. Design nou și atemporal, camere luminoase în nuanțele plajei și a mării, spații de joacă pentru copii și penthouse-uri spectaculoase cu vedere asupra stațiunii, piscină și entertainment, toate sunt pregătite pentru a se transforma în amintiri de vacanță de neuitat.

koralio

Și dacă deja ați fost la Bacolux Koralio și v-ați bucurat de concerte (Proconsul, Constantin Enceanu, Connect-R), muzică live în fiecare seară, concursuri și animație pentru copii  sau vreți să îl descoperiți vara următoare, profitați de tarifele campaniei Christmas Summer și rezervați din timp. Mai multe informații despre locațiile Bacolux Hotels veți găsi pe:  https://www.koralioresort.ro