O tânără șoferiță a ratat giratoriul de la BCR Caransebeș!

Un accident de circulație destul de bizar s-a produs astăzi în Caransebeș! Viteza s-ar părea că este cauza producerii accidentul în care două tinere au scăpat nevătămate!

O femeie de 24 de ani care conducea un autoturism pe strada Libertății din Caransebeș, dinspre semaforul de la piață a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu de pe strada Calea Orșovei și a intrat cu autoturismul în poarta de acces a unui complex comercial. Norocul este că a intrat în poartă, pentru că altul era rezultatul dacă lovea zidul.

Tânăra, care are carnet de conducere din 2015 și este domiciliată în Copăcele a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

leader board 728 x 90 px

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei spate din autoturism, în vârstă de 23 de ani, care a fost transportată la spital. În acest caz se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar câteva ore mai târziu poliția rutieră a dirijat circulația pentru ca mașina avariată să fie scoasă din imobil.