O sută de elevi din România, studenți „de vară” la UPT

elevi la upt
mbmr 1000x100

O sută de elevi din toată țara au venit la Universitatea Politehnica Timișoara unde vor urma cursurile unei școli de vară. Pentru două săptămâni, vor fi studenți.

Tinerii de clasa a XI-a iau parte la Electronics Summer University, o școală de vară ajunsă la cea de-a VII-a ediție. Ei sunt îndrumați de profesori ai UPT și de membrii Ligii Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații.

Proiectul, care se va derula până în data de 4 septembrie, oferă elevilor oportunitatea de a simula viața de student pe o perioada de două săptămâni. Este locul unde se îmbină „utilul cu plăcutul”, prin activitățile care își propun dezvoltarea liceenilor, atât pe plan personal, cât și profesional.

„De-a lungul perioadei de desfășurare a proiectului, elevii dobândesc noi cunoștințe, care se vor dovedi foarte folositoare pe viitor. De asemenea, aceștia aprofundează cunoștințele dobândite în liceu și le consolidează, dându-le o direcție mai clară. Nu în ultimul rând, este un bun prilej de a cunoaște tineri cu care împărtășesc aceeași pasiune, de a lega prietenii cu posibili viitori colegi”, transmite UPT.

Muzeul TM

Elevii își vor consolida cunoștiințele accumulate în liceu, dar vor urma și cursuri în domeniul dezvoltării personale și a planificării carierei.

 

 

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/