O spălătorie și o sală de fitness din Timișoara, cu activitatea suspendată pentru că funcționau ilegal

fitness1

Primăria Timișoara anunță că o spălătorie și o sală de fitness vor avea activitatea suspendată pentru că își desfășurau activitatea în mod ilegal. Poliția Locală le-a amendat de mai multe ori, dar cele două firme nu au reușit să obțină avizele necesare.

Primăria Timișoara le-a venit de hac unor societăți care funcționau în ilegalitate. Este vorba de o spălătorie aflată în cartierul Soarelui și o sală de fitness din zona Bucovina, care s-au ales cu activitatea suspendată pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliția Locală Timișoara a efectuat verificări la mai multe firme de pe raza municipiului Timișoara. Printre controalele efectuate s-a constatat că o spălătorie de pe strada Mareșal Constantin Prezan și o sală de fitness de pe Calea Torontalului operează fără autorizație comercială, iar firmele au primit numeroase sancțiuni contravenționale”, a informat Primăria Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

În cazul firmei de pe Prezan, reprezentanții instituției transmit că funcțiunea de spălătorie nu este inclusă în reglementările de urbanism de pe terenul pe care aceasta este amplasată. De asemenea, structura de tip spălătorie cu fise a fost ridicată fără o autorizație de construire și nu are proprietar declarat. Prin urmare, nu este permisă autorizarea activităților comerciale pentru structurile ilegale.

În ceea ce privește sala de fitness, clădirea în care își desfășoară activitatea nu are autorizație ISU, lipsind ieșirea de evacuare în caz de urgență pentru a putea funcționa legal. În lipsa avizării ISU, nu poate fi emisă nici autorizarea activității comerciale.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/