FOTO. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite în urma unui incendiu care a avut loc în Giroc

Mai multe persoane, între care și minori, au fost evacuați, duminică noapte, dintr-o clădire din localitatea Giroc, în urma unui incendiu care a cuprins imobilul. Pompierii au găsit o victimă decedată, iar alte două persoane evacuate de salvatori au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Alerta a fost dată duminică, aproape de miezul nopții. La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale de stingere, un echipaj SMURD tip B și 16 pompieri. Din cadrul SAJ Timiș a fost alertată o ambulanță tip C cu medic.

leader board 728 x 90 px

„După efectuarea recunoașterii și asigurarea accesului în apartamentul incendiat, a fost descoperită o persoană decedată carbonizată. În urma incendiului, 14 persoane au fost evacuate (9 adulți și 5 minori), iar alte 5 persoane s-au autoevacuat. Pe lângă victima decedată, încă două persoane evacuate de pompieri au necesitat îngrijiri medicale, fiind intoxicate cu fum.”, a transmis ISU Timiș.

În acest moment, incendiul este lichidat și se lucrează la înlăturarea efectelor negative asupra instalațiilor și construcțiilor. La locul intervenției este prezentă și o echipă CFL din cadrul IPJ Timiș care efectuează cercetări.

Un alt incendiu, la Sânnicolau Mare

Pompierii au intervenit, duminică noapte, și pentru stingerea unui incendiu care a cuprind o clădire cu spații comerciale (parter și mansardă) în localitatea Sânnicolau Mare. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperișul clădirii și la încăperile din interior. Au fost afectați în jur de 900 mp din clădire. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului:  un cablu electric defect.