O nouă parcare în zona Girocului din Timișoara

parcare in zona girocului din timisoara 5

În timp record, Primăria Timișoara a transformat un teren dezafectat din zona Girocului în parcare cu 86 de locuri.

Locuitorii din zona Girocului din Timișoara au la dispoziție mai multe locuri de parcare. În timp record, primăria a transformat în parcare un teren dezafectat, care a fost plin cu ruine ale unor clădiri. Parcarea se află la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu str. Cosminului, are 86 de locuri, și poate fi folosită începând de sâmbătă seara.

Până acum 2 luni aici era un loc pe lângă care nu îți făcea nicio plăcere să treci. Câteva clădiri abandonate și deja în stare avansată de degradare și mult gunoi. Am avut mai multe discuții cu cei care locuiesc în zonă și am amenajat acest loc ținând cont de ce ne-au cerut. Mă bucur că am putut să transformăm această zonă într-un spațiu modern. Am finalizat prima etapă, iar în zilele următoare vom amenaja spațiul verde și vom planta arbori”, a declarat primarul Dominic Fritz.

parcare in zona girocului din timisoara 4

Parcarea a fost realizată cu dale înierbate, permeabile, de beton pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați și este prevăzută cu sistem de iluminat. Căile de acces în parcare și în interiorul parcării au fost realizate din mixtură asfaltică.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„În perioada imediat următoare, vor fi plantați 27 de arbori mari care vor asigura umbră pentru zona de parcare. Pentru plantarea arborilor – stejar, acer, frasin și liquidambar – accesul în parcare va fi restricționat temporar”, a informat Primăria Timișoara.

parcare in zona girocului din timisoara 3

parcare in zona girocului din timisoara 1

parcare in zona girocului din timisoara 2

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/