O nouă creșă va fi construită la Timișoara, cu bani de la Guvern

cresa

Vești bune pentru părinții care au copii mici. Ministerul Dezvoltării anunță că intenționează să construiască, la nivel național, încă opt noi creșe. Una dintre unitățile moderne va fi ridicată la Timișoara.

Ministerul Dezvoltării anunță că încă opt noi creșe vor fi ridicate în România. Finanțarea este asigurată prin Programul național de construcție de creșe, care a fost lansat anul trecut. Astfel, numărul total al creșelor aprobate pentru a fi construite, la nivel național, crește la 60.

Ministerul Dezvoltării susține dezvoltarea echilibrată a localităților și sprijină tinerele familii, motiv pentru care, în fiecare municipiu reședință de județ și municipiu am aprobat construirea unei creșe sau două acolo unde numărul locuitorilor depășește 100.000. Am aprobat finanțarea pentru 52 de creșe, iar acum am aprobat încă opt noi construcții”, a declarat ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

1000x200 dacus 02

Potrivit Ministerului Dezvoltării, una dintre creșe, care va avea o dimensiune medie, va fi realizată la Timișoara.

În urma aprobării finanțării, construirea acestor creșe moderne intră în proces de achiziție publică și, ulterior, vor putea fi demarate lucrările de construcție.

publicitate si promovare online banner maxagro