O nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, la Reșița

Reșițenii care doresc să își sterilizeze animalele de companie, câini și pisici, o pot face gratuit în cadrul unei campanii inițiate de municipalitate.

Campania de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor va avea loc în perioada 11 – 13 octombrie, la sediul Direcției de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Local, situat pe Bulevardul Muncii nr. 25. Persoanele interesate pot face programări, în intervalul orar 8.00-16.00, la numărul de telefon: 0255/220. 200.

Ținând cont de cererea foarte mare avută în campaniile trecute, există posibilitatea ca numărul de telefon pus la dispoziție să fie suprasolicitat. Rugăm persoanele interesate să insiste, în intervalul orar pus la dispoziție. Vom anunțăm când locurile disponibile în cadrul acestei campanii vor fi ocupate în totalitate.”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Campania este dedicată strict persoanelor cu domiciliul în Reșița. Persoanele cu domiciliul în alte localități nu fac obiectul acestei acțiuni și nu vor putea face programări, mai precizează organizatorii campaniei.