O nouă bază sportivă la Timișoara! S-a semnat contractul

la Timisoara a fost semnat contractul pentru baza sportiva de pe str. mircea cel batran
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

La Timișoara va fi realizată o nouă bază sportivă, pe str. Mircea cel Bătrân. În această săptămână a fost semnat contractul pentru proiectare și construcție.

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, anunță că licitația pentru proiectarea și construcția bazei sportive de pe str. Mircea cel Bătrân s-a încheiat cu succes, după ce s-a scurs și perioada contestațiilor.

Așadar, miercuri, a fost semnat contractul cu societatea câștigătoare. Este vorba de Atelier Decumanus SRL, ca și lider de asociere, și Rogera Prest Com SRL, ca și asociat. Ca subcontractanți sunt Contact Plus SRL, Geotc CAD SRL, Calor Grup SRL și Construct Business Electric Team SRL.

Licitația a fost adjudecată la prețul de 4.934.037,46 +TVA, prețul total fiind de 5.871.504 lei, practic fiind cu 2 milioane de lei mai puțin decât valoarea estimată”, a afirmat Cosmin Tabără.

untitled design set 970x90 px

o noua baza sportiva la timisoara

Trei luni este perioada de proiectare pentru noua bază sportivă din Timișoara, iar 14 luni este perioada de execuție.

Baza sportivă de pe str. Mircea cel Bătrân va avea teren de fotbal, patru culoare alergare, teren de baschet și teren cu aparate pentru mișcare, la care se adaugă tribuna de 500 locuri, vestiare și spații tehnice, parcări. Investiția va înlocui vechea arenă aflată în stadiu deplorabil.

untitled design set 970x90 px