O gugulancă, în post de conducere la ISJ Caraș-Severin

Profesoara Codruța Cristescu, directorul adjunct al Colegiului Național „Traian Doda” din Caransebeș a fost numită inspector general adjunct prin detașare în cadrul Inspectoratului Școlar Caraș-Severin.

Festivitatea de investire în funcție a avut loc luni la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, acțiune la care au participat inspectorul general Lenuța Ciurel, directori de școli din Caransebeș și Reșița, dar și prefectul județului, Matei Lupu și profesorul Nicolae Grindeanu din partea Consiliului Județean Caraș-Severin.

Codruța Cristescu ne-a declarat că funcția a fost obținută prin detașare până la sfârșitul anului școlar 2017-2018, adică până la 31 august 2018.

„Eu sunt director adjunct la Traian Doda prin concurs și am primit detașare în interesul învățământului pe perioadă determinată până la organizarea concursului pe post, dar nu mai târziu de 31 august. Eu o înlocuiesc pe doamna Lenuța Ciurel care acum este inspector general. Sper ca alături de cel de-al doilea inspector general adjunct, domnul Constantin Nicolaescu, care ocupă această poziție de foarte mult timp să facem o echipă bună. Mă bucur să întregesc echipa de conducere a ISJ-ului, mă bazez pe activitatea mea managerială de 5 ani de zile. Un an am ocupat funcția de director la școala generală nr 1 din cartierul Balta Sărată și 4 ani director adjunct la Colegiul Național «Traian Doda». Cunosc problemele învățământului preuniversitar și din punctul meu de vedere, ca obiectivele ISJ-ului să fie duse la îndeplinire, cred că este nevoie de o relație deschisă, transparentă, bazată pe colaborarea între Inspectorat, unități de învățământ, autorități locale și județene și bineînțeles familie”, ne-a declarat noul inspector general adjunct Codruța Cristescu.

La acțiunea de investire a participat și profesorul Florin Bogdea, în dublă calitate de director de liceu, dar și de coleg de partid și coleg în cadrul Consiliului Local Caransebeș.

„Grupul PSD din Consiliul Local o felicită pe colega Codruța Cristescu pentru obținerea acestei funcții, ne bucurăm că avem un om capabil și care cunoaște problemele învățământului în cadrul Inspectoratului Școlar Caraș-Severin. La cât mai multe reușite!”, îi urează liderul grupului PSD din Consiliul Local Caransebeș, Florin Bogdea.

1000 x 100 gif logiscool