O faptă bună, în prag de sărbători, poate lua naștere chiar în autobuzul Moșului, la Reșița

În apropierea sărbătorilor de iarnă, inițiatorii campaniei „Anul acesta Moșul te îndeamnă la o faptă bună” își unesc din nou forțele pentru a le face o bucurie copiilor vulnerabili, mai puțin răsfățați de soartă.

Începând de astăzi și până pe data de 20 decembrie, Transportul Urban Reșița împreună cu studenții de la programul de studii Pedagogia învățământului primar și preșcolar (PIPP) din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, „Grupul Local de Tineret Arcus Reșița” și Primăria Reșița se transformă, pentru a doua oară, în ajutoarele lui Moș Crăciun, aceștia demarând mai multe evenimente dedicate copiilor.

Ținând cont de recomandarea călătorilor de anul trecut, studentele îi așteaptă pe reșițeni în autobuzul moșului cu jocuri, cântece, colinde în zilele de 6, 10, 12, 17, 19 și 20 decembrie, începând cu ora 18.00, acestea împreună cu voluntarii putând primi donații materiale pentru a le dărui copiilor vulnerabili o bucurie.

Toți cei interesați să facă o faptă bună în prag de sărbători sunt rugați să împacheteze, într-o cutie, o jucărie, o pătură, hăinuțe sau încălțăminte și să aducă pachetul în autobuzul moșului în zilele amintite mai sus.

Totodată, studentele de la pedagogie vor fi prezente și alături de Moș Crăciun în Parcul Tricolorului, în zilele de 20, 21, 22 și 23 decembrie.