O familie defavorizată de soartă, favorizată de Primăria Reşiţa!

Un caz social deosebit din Reşiţa, o familie formată din mamă şi opt copii dintre care unul imobilizat la pat, a intrat în atenţia municipalităţii. Cei nouă au fost mutaţi azi într-o locuinţă cu trei camere, aparţinând Primăriei Reşiţa.

Reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița au intervenit pentru rezolvarea unui caz social extrem de grav: o familie defavorizată, formată din 9 persoane, mama și opt copii cu vârstele cuprinse între 18 și 6 ani, dintre care unul cu handicap grav, imobilizat la pat.

„Toți membrii familiei locuiau în condiții improprii, într-o cameră improvizată într-un fost canton CSR, iar singurele venituri de care aceștia dispun sunt alocațiile de stat ale minorilor și salariul copilului major. Aceștia au fost relocați în cartierul Doman, în locuință cu bucătarie și trei camere, aparținând Primăriei Reșița. Copiii minori o să beneficieze de toate serviciile de asistență socială, conform legislației în vigoare“, precizează Biroul de presă al Primăriei Reşiţa, care ne-a trimis şi fotografii sugestive.