O doză perfectă de nebunie frumoasă! Vremea se anunță fosforescentă!

Express de Banat depășește Banatul! Perseverență, încredere în forțele proprii și respect față de comunitate și parteneri. Ingredientele cheie pentru a rupe barierele!

Mai bine de 6 ani, Banatul a fost cel luat sub lupa obiectivului de către publicația online Express de Banat, iar acum a sosit vremea pentru deschiderea de noi perspective, noi colaborări, toate acestea pentru notorietate, performanță și dezvoltare. Parteneri media în cadrul mai multor evenimente de amploare ce s-au desfășurat în zona de vest a țării, următoarea strigare a catalogului se va face la Sibiu, chiar în inima Transilvaniei, acolo unde, la sfârșitul acestei săptămâni, va fi organizată cea mai mare petrecere cu muzică electronică „Fosfor”.

leader board 728 x 90 px

Îndrăzniți să fiți fosferici?

„Toți «zăpăciții, zurliii», precum și toți cei cu o doză perfectă de nebunie frumoasă”, așa cum îi place să îi denumească Cosmin Mihuța, unul dintre organizatorii evenimentului, ajuns la cea de-a doua ediție, sunt așteptați sâmbătă, la Cabana Nicolas, la ieșirea din Sura Mare, Sibiu, către Slimnic, la doar 12 km de centrul Sibiului. Printre dj-ii care vor urca pe scenă se numără: DRUU, Sergiu, Alex S, Khaleea, Cojak și Andrei Lupșan

„O promoție e bine venită oricând… Mai ales când e vorba de distracție”

Nicolae Mihăilă și Cosmin Mihuța, cei doi parteneri în cadrul acestui proiect, au gândit evenimentul din punctul de vedere al oamenilor de vânzări, al oamenilor cu viziune și intuiție care știu cum să atragă și să-și vândă produsul. Tocmai de aceea, suportul pentru artiști va fi redus la doar 10 lei, la poarta de acces, până la ora 23, iar pentru cei care vin după ora amintită, prețul biletului va fi de 20 lei.

În calitate de partener media al proiectului, Express de Banat își dorește, prin această colaborare, ca știrile din Caraș-Severin să nu mai circule rapid doar în județ, ca oamenii locului să fie puși în valoare, așa cum este și Cosmin Mihuța, plecat din municipiul Caransebeș, în zona Sibiului pentru a pune pe roate o afacere de succes, ca Express de Banat să reprezinte puntea de legătură între oameni și locuri, business-uri și evenimente de calitate.