O companie aeriană low cost caută însoțitori de zbor. Recrutează și la Timișoara

278646747 4974319435978769 773668452160861309 n
explo 1000x200

O mare companie aeriană low cost vrea să depășească criza de personal și caută 100 de însoțitori de zbor. Va avea două runde de recrutări și la Timișoara.

După ce în pandemie au redus numărul de angajați, acum companiile aeriene trebuie să facă noi angajări. Wizz Air va ajunge în Timișoara, în 12 august și în 2 septembrie, unde caută însoțitori de zbor cu sau fără experiență.

„Cu sau fără experiență, candidații au ocazia să se alăture echipei de însoțitori de zbor din România a Wizz Air și să descopere beneficiile și experiențele minunate ale acestei cariere. Wizz Air continuă să-și extindă echipa în România și nu numai. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe viitorii noștri însoțitori de zbor în cadrul următoarelor evenimente de recrutare din România și să le împărtășim mai multe despre posibilitățile de dezvoltare a carierei”, spune Andras Rado, senior cabin crew recruitment manager în cadrul.

Candidaților li se promit salarii competitive, suplimentate de plăți pentru sectoarele de zbor realizate, în funcție de durata zborului, și un procent din valoarea produselor vândute la bord, precum și instruirea specifică industriei, o alocație de pregătire pentru cele șase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie și un program de lucru anunțat în fiecare lună.