O carte cadou pentru persoanele care donează sânge la Timișoara, timp de două zile

Persoanele care vor dona sânge la Timișoara, în zilele de joi și vineri, vor primi și o carte veche cadou din partea unei asociații, pe lângă beneficiile oferite de stat, în semn de recunoștință.

O campanie inedită se va desfășura la Timișoara joi și vineri. Pentru a încuraja donarea de sânge, în zilele de 2 și 3 septembrie, persoanele care vor trece pragul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină vor primi și o carte veche cadou.

După succesul ultimului eveniment de acest gen, am decis să îl repetăm lunar. Astfel, vă așteptăm cu drag, joi și vineri, 02 – 03 septembrie, să donați sânge și să primiți din partea noastră o carte cadou – un mic semn de recunoștință pentru că ajutați la salvarea unei vieți. Salvează o viață. Salvează o carte”, este mesajul transmis de Asociația Aripi, inițiatorul campaniei.

leader board 728 x 90 px

Centrul de Transfuzie Sanguină Timișoara se află pe str. Martir Marius Ciopec, nr. 1. Persoanele care vor să doneze sânge trebuie să fie sănătoase, să aibă minim 18 ani și o greutate de peste 50 de kilograme. În schimbul celor 450 de mililitri de sânge donat, cei care trec pragul Centrului de Transfuzii Sanguine primesc șapte bonuri de masă, de nouă lei fiecare, o reducere de 50% la abonamentul RATT pe o lună, analize gratuite şi o zi liberă de la locul de muncă.