O aplicație mobilă care facilitează transportul timișorean, premiată de compania Iulius

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O aplicație mobilă care oferă o soluție pentru toate serviciile de transport utilizate în deplasarea zilnică a fost premiată de compania Iulius, în cadrul unui eveniment care susține îmbunătățirea mobilității urbane. 

Concursul de aplicații s-a desfășurat în cadrul evenimentului „Urban Mobility Lab” Timișoara, desfășurat în 28 și 29 noiembrie, organizat de UrbanizeHub, un startup online global concentrat pe orașe inteligente și dezvoltare urbană sustenabilă. Proiectele inovatoare au fost premiate de un juriu de specialitate, format din personalități din administrație și din alte domenii de activitate implicate în mobilitatea urbană.

Premiul special acordat de Iulius a fost oferit echipei Alternative Communte, a cărei soluție a fost apreciată pentru ajutorul digital acordat celor care se deplasează zilnic spre locul de muncă, prin care utilizatorii pot integra toate serviciile de transport preferate într-o aplicație care simulează un joc.

1000x100 (3)

Au fost prezentate opt proiecte de îmbunătățire a mobilității în Timișoara: dezvoltarea unui ghid de siguranță și responsabilizare a șoferilor prin evidențierea trecerilor de pietoni (LifeSavers), amenajarea unor autostrăzi pietonale, care să facă legătura între diferite zone din oraș (The Strollers), implementarea unor reguli rutiere pe intervale orare pentru transportul și livrarea de mărfuri (Cargo), reorganizarea benzilor și managementul traficului în favoarea căilor alternative de transport (On the way to fifteen minutes), semnalizarea locurilor de parcare disponibile prin intermediul unei aplicații (CarLens), dezvoltarea de trasee pietonale și piste de biciclete de-a lungul rețelei feroviare (In a minute), introducerea unui sistem securizat pentru parcarea bicicletelor (BikeHub) și utilizarea unei aplicații mobile, pe bază de gamificare, care să integreze toate serviciile de transport necesare deplasării zilnice, în funcție de preferințele utilizatorilor (Alternative Commute).

Iulius Town Timișoara susține demersurile sustenabile de mobilitate urbană. Printre proiecte se regăsesc: pasajul auto subteran Undertown, construirea parcărilor pentru mașini și biciclete, dușuri și vestiare la parterul clădirilor office pentru cei care vin la birou cu bicicleta și Iulius Gardens, parcul din mijlocul centrului comercial destinat promenadei.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/