Penele de curent au întrerupt numărătoarea voturilor

Până la aceaastă oră, doar cinci circumscripții electorale din Caraș-Severin au numărat voturile. Deși procesul de numărare a acestora nu a fost oprit din cauza Codului Galben, numărătoarea a fost perturbată. Asta pentru că vântul puternic a lăsat mai multe localități fără curent electric, potrivit ISU Semenic.

În timpul nopții, mai multe localități din Caraș-Severin au rămas în beznă, din cauza Codului Galben anunțat de autorități, încă din timpul zilei de ieri. Au fost afectate sudul, sud-vestul și nordul județului. De altfel, până la această oră este gata numărătoarea din doar cinci circumscripții electorale.

În județul Caraș-Severin, niciuna dintre cele cinci firme autorizate de BEC la nivel central nu a realizat sondaje la ieșirea din secțiile de votare iar, singurul partid care are o numărătoare paralelă este USL, ai cărei membri refuză să o facă publică.

Neoficial însă, rezultatele alegerilor din județ ar fi similare cu cele de la nivel național, Uniunea Social Liberală obținând o majoritate covârșitoare atât la cele două primării din municipiile orașului, cât și la nivel de Caraș-Severin.