Număr uriaș de spectatori în 2022 la primul cinematograf din Timișoara reabilitat

cinema victoria timișoara (5)

Reabilitarea fostului cinematograf de stat Victoria s-a dovedit o idee bună. În cele câteva luni de funcționare din anul 2022, nu mai puțin de 11.000 de spectatori au trecut pragul evenimentelor organizate la Cinema Victoria, în Piața Bălcescu.

Fostul cinematograf de stat Victoria, din Piața Bălcescu din Timișoara, a revenit la viață în luna septembrie a anului trecut, după un amplu proces de reabilitare. Ideea de a fi pus în valoare s-a dovedit a fi una bună. Nu mai puțin de 11.000 de spectatori au trecut pragul cinematografului în cele patru luni de funcționare.

Cinema Victoria nu a împlinit încă un an de funcționare, dar am făcut și noi bilanțul! Suntem bucuroși de ce a ieșit, recunoscători partenerilor cu care am colaborat pentru a avea un program plin și divers, și mai ales vouă, spectatorilor, care ați venit în număr așa de mare să vă bucurați de el”, au transmis cei de la Cinema Victoria.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Cei 11.000 de spectatori au participat la 185 de evenimente organizate în cele 14 săptămâni de funcționare a Cinema Victoria. Dintre spectatori, 15% au fost copii cu vârste sub 12 ani.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/