Nu vor să fie șefi! Doar 56 de candidați pentru cele 112 funcții vacante de directori de școli din Timiș

Dascălii din județul Timiș nu se înghesuie să fie șefi. Inspectoratul Școlar Timiș anunță că s-au înscris doar 56 de candidați pentru cele 112 funcții vacante de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ din județ.

Având în vedere faptul că mai sunt o mulțime de posturi vacante, la nivelul județului Timiș se organizează o nouă sesiune a concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ.

Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, în perioada 28 iunie – 17 iulie a avut loc depunerea dosarelor de înscriere a candidaților la proba scrisă. Așadar, s-au înscris doar 56 de candidați pentru cele 112 funcții vacante de directori și directori adjuncți în școlile din județul Timiș.

Până joi, 21 iulie, sunt evaluate dosarele de înscriere, iar în data de 22 iulie este programată afișarea listei candidaților admiși.

În data de 25 iulie, candidații a căror înscriere nu a fost validată pot transmite comisiei de organizare a concursului motivele care consideră că au generat neconformitatea documentelor și solicită analiza cauzelor și remedierea eventualelor erori, inclusiv a celor de natură tehnică. Remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere se efectuează în perioada 26 – 27 iulie. În urma analizei, comisia de organizare poate modifica lista candidaților înscriși. Lista finală se afișează în data de 28 iulie”, a informat Inspectoratul Școlar Timiș.

1000 x 100 gif logiscool