„Nu toţi ştiu că am plecat de la PSD şi ne mai întreabă de ce stăm cu hoţul ală de Dragnea”

untitled design set 970x90 px

Rezultatul alegerilor europarlamentare din 26 mai va demonstra cine sunt oamenii în care românii mai au încredere, dar și cât de pregătiți sunt politicienii pentru a negocia pentru interesul României, în Uniunea Europeană.

În ultimele zile, turneul partidelor politice, efectuat în toate colțurile țării pentru identificarea problemelor și, ulterior, încercarea lor de rezolvare prin atragerea de fonduri europene, nu s-a lăsat fără scântei și fără cuvinte grele.

Comparativ cu huiduielile primite de candidații sociali-democrați, dornici să facă parte din Parlamentul European, campania Pro România se poate mândri că nu a avut parte de asemenea tratamente, după cum declară președintele Pro România, Victor Ponta: „Oamenii ne primesc, zic eu, bine. Nu știu dacă toți, acum, ne iubesc, dar sigur nu ne-a certat, nu ne-a huiduit nimeni. Destui își aduc aminte că, în vremea guvernării Ponta, lucrurile au mers bine. Foarte mulți o respectă pe Corina Crețu, în calitate de comisar european, care este un om foarte serios”.

După nenumăratele schimbări și demisii survenite atât în lumea politicului național, județean, unii oameni nu mai știu cine e cu cine, la fel cum s-a-ntâmplat și în cazul partidului condus de fostul premier Ponta: „Încă nu știu toți că am plecat de la PSD! Uneori, ne mai asociază și ne mai întreabă ce căutăm, de ce stăm cu hoțul ăla de Dragnea. E dificil. Într-adevăr, sunt multe presiuni”.

Cu toate că se află la început de drum, echipa Pro România poate deveni buturuga mică ce răstoarnă carul mare, iar Victor Ponta se declară optimist în acest sens: „Eu am mare încredere că acest proiect mic, Pro România, va crește așa cum trebuie: sănătos și acesta este lucrul cel mai important”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/