Nu toate evenimentele se anulează! Festivalul Rock la Mureș anunță primul val de artiști!

po 1000x100px (3)

Organizatorii Festivalului Rock la Mureș anunță că, în ciuda spaimei naționale, evenimentul muzical rock va avea loc în această vară. Ce trupe au fost anunțate?

Primul val de artiști anunțați pentru ediția din acest an la Marosch Stage îi cuprinde pe Mad Sin (Germania), Infected Rain (R Moldova), Death Before Dishonor (S.U.A.), Misconduct (Suedia), Billy The Kid (Costa Rica), Ankor (Spania) și Silencer (Austria).

Ediția din acest an a Festivalului Rock la Mureș va avea loc în perioada 10-11 iulie la Periam – Port (județul Timiș) și va avea parte de două scene: Marosch Stage și Cubici Stage.

Și în acest an, la Festivalul Rock la Mureș, vor fi prezente o serie de formații internaționale care vor susține recitaluri memorabile în locația situată pe malul râului Mureș pe Marosch Stage, iar pe scena dedicată muzicii electronice și drum and base (Cubici), line-upul va fi unul de neratat.

1000x100 casa brutarului

Alături de muzică, organizatorii festivalului Rock la Mureș îi așteaptă pe cei interesați și cu o serie de activități sportive. Pe toată durata festivalului, participanții vor avea şi posibilitatea de a merge cu caiacul pe Mureș. De asemenea, la fața locului va exista și un camping gratuit.

Abonamentele valabile pentru ambele zile ale festivalului Rock la Mureș se pot achiziționa online de aici https://rocklamures.iabilet.ro/ la prețul de 78 de lei. Abonamentele la fața locului vor costa 120 de lei.