Nu ratați marea deschidere, Casa Alex Reșița!

casa alex 1 15 apr
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

O zi memorabilă pentru grupul Casa Alex –  16 aprilie, 2024, deschiderea noului magazin din Reșița. Porțile se vor deschide de la ora 08.00.

Produse noi, oferte vedetă, super prețuri, premii, surprize, o zi de neuitat. Asta vă așteaptă mâine, 16 aprilie, 2024, când porțile magazinului de bricolaj Casa Alex Reșița se vor deschide pentru publicul larg.

Așteptarea a luat sfârșit!

Doar câteva ore vă mai despart de Marea Deschidere a noului magazin Casa Alex Reșița, care își va întâmpina clienții cu super prețuri, pe toate raioanele, dar și cu multe surprize și cadouri. În noua locație din municipiu, situată pe Calea Timișoarei, nr. 4 (fostul Mercur), oaspeții sunt așteptați să îi treacă pragul și să se bucure de paleta largă de produse pusă la dispoziția consumatorilor.

casa alex 345

Fie că vorbim de mobilier și echipament pentru grădină, produse electrice și electrocasnice, instalații sanitare, scule de mână, vopsele, materiale de construcții, produse amenajări interioare și exterioare sau tâmplărie, totul vine la pachet cu un climat organizațional plăcut, așa cum deja brandul și-a obișnuit clienții, atenție la nevoi, avantaje prin oferte competitive, libertate în idei și experiența de 30 de ani în afaceri pe care frații Torma au acumulat-o și pe care o gestionează cu maxim succes.

optimized catalog casa alex resita 2024 1 (2)

Mai mult decât atât, pentru că vorbim de Marea Deschidere, evident că nu puteau lipsi nici premiile, prin urmare, primii 100 de clienți care achiziționează produse, în ziua deschiderii, în valoare de 100 lei vor primi GRATUIT un mixer HAUSBERG.
Casa Alex este magazinul de bricolaj perfect pentru oamenii gospodari, meșteri și pentru toți ceilalți care apreciază calitatea la PREȚURI EXCEPȚIONALE, iar în acest sens, tot cu ocazia marii deschideri, vi s-au pregătit și câteva oferte vedetă, ce evident nu puteau lipsi. De asemenea, Casa Alex Reșița vă pune la dispoziție un super catalog, cu o gamă variată de oferte avantajoase și promoții din toate domeniile, astfel încât să nu ratați ocazia să descoperiți întreaga ofertă din magazin.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

casa alex 44

Nu uitați, Marea Deschidere Casa Alex Reșița, 16 aprilie, 2024, ora 08.00!

casa alex 4

casa alex 3 15 apr

casa alex 15 apr 456

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/