Nu e păcăleală! Timișul rămâne fără apă!

apa la robinet din timisoara va fi oprita
1000x100 (2) STPT job 1000x200

Mai multe străzi din Timișoara, dar și alte localități din Timiș vor rămâne fără apă. Acesta din cauza intervențiilor realizate la rețelele de apă, de către societatea Aquatim. 

Luni, 1 aprilie, între orele 8-18, la intersecția străzii Mureș cu Calea Martirilor se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Calea Martirilor – porțiunea dintre străzile: Mureș și Mareșal Constantin Prezan, în timp ce presiunea va fi scăzută pe străzile: Martir Dumitru Jugănaru, Măgura, în zonele Steaua, Mureș – Gavril Musicescu, precum și în comuna Giroc.

Tot pe 1 aprilie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Ghiroda, pe străzile Câmpului, Ialomița, Stejarului, Ceahlău și Bega, pentru executarea unei conectări de conducte la intersecția străzilor Jiul și Ialomița.

Marți, 2 aprilie, între orele 9-16, se va întrerupe furnizarea apei în Chevereșu Mare pentru lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei.

1000x100 (3) 1000x100 (4)

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. D|e asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/