„Nu credeam că o tabără organizată la tine acasă poate produce atât de multă bucurie!”

tabara mehadia

Spune primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac, despre evenimentul pe care unitatea administrativ-teritorială îl găzduiește zilele acestea.

În perioada 15 – 19 iunie, comuna Mehadia găzduiește „Tabăra din inima satului”, un proiect dedicat copiilor de pe raza unității administrativ-teritoriale și implementat la nivel județean de Episcopia Caransebeșului și ATOR Banatul de Munte. În cadrul acestei tabere participă 25 de copii, cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, care sub îndrumarea coordonatorilor și formatorilor acestui program, desfășoară o serie de activități menite să le hrănească nu doar sufletul ci și spiritul aventurier specific vârstei.

„Suntem la cea de-a doua ediție a acestei tabere, prima fiind organizată anul trecut, și vreau să vă spun că nu credeam că un astfel de eveniment organizat la tine acasă poate produce atâta emoție și bucurie în rândul copiilor noștri. Pe lângă logistica pe care o punem la dispoziția organizatorilor, primăria a contribuit cu suma de 8.000 de lei pentru cheltuielile legate de masa și cazarea coordonatorilor și formatorilor acestui proiect, care se ocupă de activitățile copiilor. Doresc să mulțumesc pe această cale și proprietarilor pensiunii Casa Ecologica, din partea cărora am primit găzduire timp de două zile pentru toți copiii și o masă de prânz cu titlul gratuit.”, ne-a declarat Grigore Bardac, primarul din Mehadia.

Pe parcursul taberei, beneficiarii participă la ateliere de educație pentru viață, dezvoltare personală, lucru în echipă și comunicare, jocuri, seri tematice și ateliere artistice.

Evenimentul de la Mehadia, parte din cadrul programului „Împreună pentru copiii noștri” deschide taberele din inima satului care se vor derula în această vară în alte 16 localități din Caraș-Severin și la care participă un total de peste 720 de copii.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/