„Nu cred că îl recomandă nimic pe domnul Marian Cucșa să facă previziuni politice”. Adrian Pau, din nou la atac!

explo 1000x200

Pregătirile pentru alegerile prezidențiale sunt în toi și la Filiala Pro România Timiș, partid care îl susține pe independentul Mircea Diaconu. Inevitabil, orice discuție pe acest subiect duce și la deschiderea dezbaterii despre faptul că în cel mai vestic județ al țării partidul condus de Victor Ponta la nivel național este în relații glaciale cu ALDE, deoarece deputatul Marian Cucșa a ales să susțină în continuare PSD.

La nivel național, Pro România a adunat 300.000 de semnături pentru Diaconu, iar ALDE, 100.000. Actorul își va depune candidatura sâmbătă, alături de stafful de campanie, Norica Nicolai și Sorin Cîmpeanu. Problema rămâne dacă cei de la Pro România vor avea sau nu reprezentanții în secțiile de vot. „Ne-am atins targetul de semnături, am început să ne organizăm pe ceea ce înseamnă secțiile de votare, să sperăm că vom putea avea reprezentanți în secțiile de votare. Din nefericire, nu ne-am rezolvat problemele pe care le avem la nivel local cu colegii de la ALDE. Nici ei nu știu ce fac în momentul de față. Am înțeles că la nivel național s-a stabilit ca domnul Anton Anton să coordoneze organizația. Sper ca săptămâna viitoare să mă văd cu dânsul la București pentru a ne stabili pașii următori și prioritățile pe care le avem la nivelul județului Timiș. Am început mobilizarea, am început acțiunile în campanie, distribuirea de materiale pe care le-am primit din partea lui Mircea Diaconu.”, a precizat deputatul Adrian Pau.

Marian Cucșa a declarat că Pro România va absorbi ce a rămas din ALDE. Adrian Pau i-a dat o replică tăioasă. „Nu cred că îl recomandă nimic pe Marian Cucșa să facă previziuni politice. Nu ne-a demonstrat până acum că ar fi un vizionar în ceea ce înseamnă activitatea politică. Dacă ALDE va dispărea din scena politică, asta va fi datorită faptului că el împreună cu câțiva colegi au reușit să distrugă grupul ALDE din Camera Deputaților. Deci dacă este cineva groparul ALDE la nivel național, acela nu este Tăriceanu, ci Marian Cucșa, care a ales să plece din ALDE, să nu-l susțină pe Mircea Diaconu, care ne-a adus în situația să nu avem oameni în secțiile de votare, pentru că au ales să desființeze grupul ALDE la nivelul Camerei Deputaților. Dânsul se vedea liderul deputaților și senatorilor din ALDE și a mers la Viorica Dăncilă de mână cu Alfred Simonis să facă tot felul de negocieri.” a mai spus Pau.

banner 970 x 250