„Nu am nicio legătură cu șpăgile, cântarele sau mai știu eu ce! Îmi voi demonstra nevinovăția!”

Trimis în judecată de DNA în dosarul în care e investigată activitatea infracțională de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, senatorul PSD de Caraș-Severin Ionuț Chisăliță își susține nevinovăția, pe care spune că o va proba în instanță!

Parlamentarul cărășean nu înțelege nici acum de ce numele său apare în dosarul în care s-a vorbit în special despre șpăgile pretinse și luate în Vama Nădlac, parte dintre acestea ajungând în sediul PSD Arad, după cum susțin procurorii anticorupție. În cazul lui Chisăliță nu s-a reținut nimic de genul acesta. „Vreau să fac o distincție între acuzațiile ce li se aduc celor de la Arad și ceea ce mi se impută mie. Sunt lucruri total diferite. Mie mi s-a reținut că aș fi încercat să influențez trecerea unui coleg de-al nostru de partid (n.r. – Mirel Pascu) de pe o funcție pe alta în cadrul Direcției Regionale de Drumuri, ceea ce nu este adevărat. E adevărat altceva, că eu am încercat și că l-am susținut pe colegul nostru, și nu numai eu, pentru funcția de secretar de stat. Nu are nicio legătură acuzația mea cu cele ale colegilor de la Arad, cu șpăgi, cântare sau mai știu eu ce. Eu sunt convins că-mi voi demonstra nevinovăția în instanță, așa cum e și firesc”, a declarat senatorul PSD pentru expressdebanat.ro.

DNA a anunțat, ieri, că l-a trimis în judecată, alături de mai mulți lideri PSD și de persoane cu funcții de conducere în DRPD Timișoara, pe senatorul Chisăliță pentru comiterea unei infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.