VIDEO. Raul Olajos: „Nu am intrat în politică pentru a face propagandă și activism tradițional bolșevic sau extremist”

olajos 2

În filiala USRPLUS Timiș este liniște, dar pentru că s-a trecut la cenzură. O spune Raul Olajos, consilier județean USRPLUS Timiș, fost președinte al filialei PLUS, care critică în termeni duri activitatea conducerii filialei, în principal abordarea politică a primarului Dominic Fritz. „Niciodată în viața asta politică nu o să fiu membru PNL”, dă asigurări Raul Olajos, în contextul în care din interior i s-a reproșat o colaborare prea bună cu liberalii la Consiliul Județean Timiș. 

Într-un interviu acordat expressdebanat.ro, Raul Olajos, consilier județean din partea USRPLUS Timiș, vorbește despre activitatea în administrație a primarului Dominic Fritz și a vicepreședintelui CJT Cristian Moș, în primii doi ani de mandat și despre cât a reușit formațiunea să bifeze din programul local de guvernare, în această perioadă.

Totodată, Raul Olajos comentează atmosfera din filiala județeană condusă de Dominic Fritz, după demisiile și excluderile din ultima perioadă și explică în ce măsură au fost integrați foștii membri PLUS, după fuziune.

În final, fostul președinte al PLUS Timiș vorbește despre relația cu Dacian Cioloș și cum privește acum politica față de momentul la care și-a asumat intrarea în această zonă, din cea privată.

YouTube video