Nu a uitat de unde a plecat! Cadouri pentru oamenii străzii din Timișoara de la Marius, copilul străzii din Lugoj

Gest umanitar făcut de Marius, copilul străzii, cum este cunoscut Emil Constantin, tânărul care și-a petrecut o treime din viață pe străzile Lugojului.

Mai exact, în data de 19 decembrie acesta va merge la Centrul pentru Persoane fără Adăpost de pe strada Telegrafului din Timișoara pentru a oferi cadouri de Crăciun celor 54 de oameni ai străzii care servesc regulat o masă acolo și beneficiază de suportul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș. Pachetele conțin în special dulciuri cumpărate de Marius cu bani din propriul buzunar.

„Mă bucur nespus de mult că am ocazia să mă întâlnesc cu acești oameni, pe care îi respect. Am zis că vreau să le fac o bucurie, pentru că și eu am stat mulți ani pe străzi și m-am bucurat de fiecare dată când cineva mi-a oferit un dar cât de mic.”, ne-a spus Marius Constantin.

De mulți ani el a renunțat să mai trăiască pe străzi. Cu ambiție și sprijin oferit de oameni cu suflet din Lugoj și nu numai, acesta a reușit. Cei mai grei 12 ani din viața lui au fost cei petrecuți pe caloriferul din gară, care-i ținea loc de pat. Marius îi mulțumește lui Dumnezeu că acum are unde să stea și are un acoperiș deasupra capului. În 21 decembrie va împlini 37 de ani. În urmă cu 11 ani s-a căsătorit și are o fetiță de 9 ani și jumătate.