Noul trend în materie de locuit: casa de la țară. RPC Group prezintă avantajele!

covaci advertorial #3 (1)
po 1000x100px (3)

O casă spațioasă și o curte pe măsură sunt privilegiile unei vieți tihnite, visate de majoritatea familiilor tinere. Prețurile ridicate, cererea mare și ofertele destul de limitate, sunt motivele pentru care este foarte greu pentru o tânără pereche să-și împlinească visul. RPC Group îți îndeplinește visul și îți propune cele mai bune soluții.

În Timișoara, casa este o achiziție imposibilă chiar și pentru cei care au joburi bine plătite și resurse pentru investit. Apartamentele rămân un deziderat realizabil, doar că limitează spațiul de locuit la patru pereți și te condiționează în nenumărate moduri: de la administrația de locatari, vecini pretențioși, cearta pentru un loc de parcare, căldură cu porția, mirosul de mâncare amestecat de la mai multe familii, până la veșnica gălăgie de la bloc.

Pentru cei care visează o casă și în oraș și nu și-o pot permite, există o soluție pentru care compromisul unui drum de 10 kilometri va conta foarte puțin sau deloc atunci când o vor lua în calcul: casa de la țară. Care sunt avantajele „casei la țară” lângă oraș? Liniștea, curtea, confortul unei locuințe spațioase, faptul că ești propriul tău manager de locuit și te bucuri de mai mult spațiu și mai mult confort, fără poluare, fără stresul vieții în oraș, cu legume, zarzavat și flori bio, copii sănătoși crescuți în natură.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

”O casă la sat este o investiție pe termen lung care aduce confort, lipsa poluării, parcare fără stres, grădină, animale de companie și multe altele. Noi oferim o alternativă foarte convenabilă pentru cei care s-au săturat de aglomerație, praf, zgomot, spații înghesuite. La prețul unui apartament în oraș, le oferim o casă cu curte, le oferim aer curat și liniște, le oferim confort și spațiu, le oferim o soluție care poate deveni ”pe viață” și nu doar temporară”, spune antreprenorul Adrian Cionca, administrator RPC Group.

RPC Group propune un proiect imobiliar croit parcă pe ceea ce este noul trend în materie de locuit, NEW LIMIT RESIDENCE din localitatea Covaci. Propunerea este foarte tentantă pentru cei care urmăresc să achiziționeze o casă într-o zonă liniștită, cu avantajele unui preț excelent și a unui confort sporit. 24 de locuințe tip duplex, cu o suprafață utilă de 110 mp și cu teren între 350 și 450 mp, sunt aproape gata și își așteaptă beneficiarii.

Casele sunt aspectuoase și generoase ca spațiu, construite pe două niveluri, beneficiază de o compartimentare cu hol, trei dormitoare, living, două băi, bucătărie, un loc pentru depozitare sau dressing, terasă și o curte spațioasă. Există chiar un avantaj suplimentar: podul care poate fi ușor transformat în mansardă, pentru că suprafața de 50 mp este ideală pentru a amenaja camere de locuit, în situația în care familia se mărește și are nevoie de spațiu în plus. Prețurile sunt cuprinse între 135.000 Euro și 145.000 Euro, în funcție de suprafața de teren aferentă. Cei care doresc informații suplimentare pot accesa www.rpcgroup.ro sau pot apela 0722379545 sau 0743 282 864.

banner 970 x 250