Noul stadion de 30.000 de locuri de la Timișoara, inițiativa cui? Călin Dobra: „Suntem gata să-i acordăm primarului Robu titlu de membru onorific în echipa noastră de susținători”

La câteva ore după ce primarul Timișoarei a anunțat că studiul de prefezabilitate pentru stadionul de 30.000 de locuri ce va lua locul stadionului „Dan Păltinișanu” s-a finalizat, anunț făcut sub sigla PNL Timiș, Călin Dobra a reacționat pe pagina sa de Facebook: „Îi mulțumim primarului Nicolae Robu că promovează proiectele CJ Timiș. Suntem gata să-i acordăm titlu de membru onorific în echipa noastră de susținători”.

Călin Dobra a precizat că noul stadion ce se dorește a fi construit în locul actualului stadion „Dan Păltinișanu” este inițiativa Consiliului Județean și a blamat postarea primarului Nicolae Robu. „Iată și o altă sugestie pentru domnul Robu, dacă tot vrea să ajute: să insiste pe lângă premierul Ludovic Orban să adopte cele două hotărâri de Guvern necesare pentru demolarea stadionului vechi și finanțarea celui nou. Ca să nu rămână doar simple vorbe angajamentele PNL pentru acest obiectiv”, a scris Călin Dobra.

„Aroganțele nu își au rostul când este vorba de binele cetățenilor și imaginea orașului…”, a fost replica unui comentator în mediul online.