Noul spital județean din Reșița prinde contur!

business project documentation, development, planning and approval. construction drawings for building, apartment, financial diagrams, investment plan, documents. making repairs. blurred background

Primăria Reșița s-a apucat de treabă chiar din prima zi a anului. Așa cum promitea recent primarul Ioan Popa, anul 2022 este anul faptelor. Primul pas pentru construirea noului spital județean a fost deja făcut.

Primăria a scos la licitație serviciile de proiectare tehnică pentru noul spital județean care ar urma să se construiască la Reșița. Anunțul a fost publicat în 1 ianuarie pe Serviciul Electronic de Achiziții Publice. Sunt așteptate să se înscrie firme pentru întocmirea de studii topografice, studii geotehnice, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor/autorizațiilor, precum și orice alte categorii de studii și documentații pentru obținerea de avize/autorizații care sunt necesare pentru fundamentarea documentațiilor tehnico-economice și obținerea autorizației de construire, studiu de fezabilitate, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor, proiect de organizare a execuției lucrărilor și proiect tehnic de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor.

Firmele se pot înscrie până în 16 februarie. Valoarea estimată este de 10 milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: 2022 – anul faptelor! Proiectele majore ale Reșiței vor prinde contur!