Noua Unitate de primiri urgențe de la Spitalul Județean din Timișoara, gata luna viitoare

upu

Cele două investiții ale Consiliului Județean Timiș, extinderea Unității de primiri urgențe de la Spitalul Județean Timiș și noua maternitate de lângă Casa Austria vor fi gata la termen. Lucrările sunt în grafic, au concluzionat reprezentanții CJT, după cea mai recentă vizită pe șantier. 

La noua maternitate, structura de rezistență este realizată până la plăcile peste etajul 3, placa de beton peste ultimul nivel a fost turnată pentru corpul A, iar la corpul B se lucrează în prezent la cofrare și armare pentru turnarea plăcii. Au fost realizate închiderile exterioare cu zidărie de BCA de la parter până la etajul 3, iar până la sfârșitul lunii noiembrie va fi finalizat și etajul tehnic.

maternitatea bega

De asemenea, instalațiile interioare sanitare, termice, ventilații și rețeaua de țevi pentru fluide medicale sunt finalizate în proporție de 90% pentru nivelul subsol, urmând ca pe timpul iernii lucrările să continue pe nivelurile superioare.

Constructorul s-a angajat ca tâmplăria exterioară și instalarea pereților-cortină să fie finalizată în cursul lunii decembrie, pentru a facilita continuarea lucrărilor la instalații și finisaje interioare în sezonul rece.

Noua maternitate ar trebui să fie gata în toamna anului viitor. Cât despre noua UPU, lucrările de aici vor fi gata luna viitoare.